SİLİFKE’DE KAÇAKÇILIK VE UYUŞTURUCU OPERASYONU | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE’DE KAÇAKÇILIK VE UYUŞTURUCU OPERASYONU



 

Haber Merkezi

 

Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen kaçak içki ve sigara operasyonu ile uyuşturucu operasyonunda 3 kişiye yasal işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Büro Amirliği Ekiplerince bandrolsüz kaçak içki ve elektronik sigara ticareti yaparak, vergi kaçırıp devleti yüklü miktarda zarara uğratan şahısların tespit ve yakalanmaları için çalışma yapıldı.

Çalışmalarda 700 adet gümrük kaçağı elektronik sigara, 13 şişe gümrük kaçağı rakı viski ele geçirildi. Gümrük kaçağı malzemeleri KKTC’den Türkiye’le çantacılık yolu ile (yolculardan toplamak sureti ile) geçiren A.V.K. isimli şahsa 5607 SKM’den işlem yapılarak adli mercilerce serbest bırakıldı.

Susanoğlunda bir  iş yerinde yapılan çalışmada ise 3 bin 600 adet boş makaron, 90 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Yabancı uyruklu B.F isimli şahsa 5607 SKM’den işlem yapılmış olup adli mercilerce serbest bırakıldı.

Gazi Mahallesinde E.Y. isimli şahıstan ise 3 fiş halinde 7 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Bahse konu şahşa uyuşturucu kullanma suçundan işlem yapıldı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA