KIRTASİYECİLER ODASI BAŞKAN KIVILCIM’LA DEVAM | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

KIRTASİYECİLER ODASI BAŞKAN KIVILCIM’LA DEVAM



 

Haber Merkezi

 

Mersin Kırtasiyeciler Esnaf Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında Mehmet Reşat Kıvılcım ve ekibi bir hizmet dönemi için daha üyelerinden güven oyu aldı.

Mersin ESOB Konferans Salonunda yapılan genel kurul toplantısında açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Doğan Gündüz, divan heyetine ise Nihat Dağdelen, Erdal Pekmez ve Mehmet Torun getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası odanın geçmiş dönem çalışma raporu odu başkanı Mehmet Reşat Kıvılcım tarafından okundu, geçmiş dönem Hesap ve Denetim Kurulu raporlarının okunarak çalışma programı ve yönetim denetim kurullarının ibrasıyla birlikte kabul edildiği genel kurulda gelecek dönem tahmini bütçede oybirliğiyle kabul gördü.

Daha sonra ise seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Reşat Kıvılcım ve ekibi bir hizmet dönemi için daha işbaşına getirildi. Reşat Kıvılcım Başkanlığındaki Mersin Kırtasiyeciler Odasında Emin Uçan, İbrahim Atalay, Gani Akcan, Hülya Avcı, Günay Sözer ve Yusuf Asil yönetim kurulu, Gökhan Bozan, Süleyman Mesut Özer ve Mustafa Bülent Tuna Denetim kurulu olarak görev aldı.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA