MERSİN’İN OTOBÜS İHALESİNİ KARSAN KAZANDI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MERSİN’İN OTOBÜS İHALESİNİ KARSAN KAZANDI



 

Haber Merkezi

 

Karsan Otomotiv, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın (EBRD) Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 100 adet CNG yakıtlı otobüs alım ihalesini kazandığını duyurdu.

Karsan’ın ihale sonucuna ilişkin KAP’a yaptığı açıklama şöyle: “Şirketimiz, European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi için açılan, 100 adet CNG yakıtlı otobüs (70 adet solo, 30 adet körüklü) tedariği ve araçların 2 yıllık bakımını içeren ihaleye teklif verdiğini, ihale katılımcıları tarafından verilen tekliflerin, iş deneyimi teknik yeterlilik ve maliyet gibi muhtelif kriterler göz önünde bulundurularak, EBRD ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından değerlendirileceğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda açıklamıştır.

İhale mercii tarafından, söz konusu ihaleyi Şirketimizin kazandığı tarafımıza bildirilmiş olup, ihaleye ilişkin itiraz süreci devam etmektedir. Konuya ilişkin önemli gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.”

KAP açıklamasına göre 22 Ocak tarihli TCMB döviz alış kurları üzerinden bu ihalenin bedeli 262 milyon 350 bin Türk Lirası.

 

İLK İHALEYİ DE KARSAN ALMIŞTI

Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin şehiriçi ulaşımını rahatlatmak ve daha çevreci otobüsler kullanmak üzere sene başında açtığı 73 araçlık ihaleyi de Karsan kazanmış, iş artışı ile birlikte 87 adetlik ihale kapsamında ilk 30 adetlik CNG (doğal gaz) yakıtlı Menarinibus Citymood’un teslimatı Mayıs ayında gerçekleştirilmişti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA