TİY’DE PAROLA: MUTLAK GALİBİYET | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

TİY’DE PAROLA: MUTLAK GALİBİYET



 

Haber Merkezi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, pazar günü deplasmanda oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasının hazırlıklarına sürdürüyor.

Teknik Direktör Birol Erol yönetiminde çalışmalarını sürdüren Sarı Lacivertliler, kötü gidişata ‘dur’ demek istiyor.

Antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan Birol Erol, Amedspor karşılamasının önemine dikkat çekti ve diğer haftalar için sıralama bakımından mutlak kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Takımda şu an için Muharrem Doğan,Aytaç Öden ve Uğur Arslan Kuru dışında eksik bulunmuyor. Takım Cumartesi günü sabah saatlerinde maçın oynanacağı Diyarbakır’a hareket edecek. Anemon Otelde kampa girecek olan Tarsus İdman Yurdu maçın ardından şehre dönecek.

Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık’ın istifası ile 3 hafta üst üste galibiyet elde eden ancak geçen hafta evinde ağırladığı Rize temsilcisi Pazarspor’a 1- 0 mağlup olarak, yine kara günler görmeye başlayan Sarı Lacivertliler, Amed Sportif Faaliyetler ile Pazar günü saat 13.00’da oynanacak. TİY bu maça gelene kadar 14 maçta 18 puan toplayarak 11’inci sırada yer alırken, ev sahibi ekip ise 13 karşılaşmada 21 puanla 4’ncü sırada yer alıyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA