TARIMSAL MÜCADELE YÖNTEMLERİ MASAYA YATIRILDI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

TARIMSAL MÜCADELE YÖNTEMLERİ MASAYA YATIRILDI



 

Haber Merkezi

 

Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 2021 Yılı Bitki Sağlığı Değerlendirme Toplantısı 15-20 Kasım 2021 tarihleri arasında Mersin’de Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’nde yapıldı.

Toplantıya Bakanlık Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Daire Başkanları ve personelleri, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Bitki Sağlığı Daire Başkanı, bitki sağlığı konusunda görevli Araştırma Enstitüsü müdürlükleri, Zirai Karantina müdürlükleri ve 81 İlin Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürleri katıldı.

İki grup halinde (15-17 Kasım 2021 ve 18-20 Kasım 2021) yapılan toplantıda illerde yürütülen bitki sağlığı çalışmalarının değerlendirilmesi ve 2022 yılı programının oluşturulması çalışması yürütüldü Toplantı süresince ana tema insan ve çevre sağlığına dost sürdürülebilir tarımsal mücadele yöntemleri oldu.

15 Kasım 2021 ve 18 Kasım 2021 tarihlerinde Mersin İl Tarım ve Orman Müdürü Arif Abalı, Bitki Sağlığı ve Karantina Daire Başkanı Dr. Ersin Dilber ve uzaktan online olarak Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yunus Bayram toplantıda açılış konuşması gerçekleştirdi. Mersin’de yürütülen bitki sağlığı çalışmaları konusunda 15 Kasım 2021 tarihinde Ziraat Yüksek Mühendisi Kubilay Derin tarafından bir sunum yapıldı.

Toplantıya 20 Kasım 2021 tarihinde Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Harun Seçkin katılarak ülkemizde yürütülen bitki sağlığı çalışmaları konusunda değerlendirme konuşması gerçekleştirdi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA