ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNDEN 10 KASIM HASSASİYETİ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNDEN 10 KASIM HASSASİYETİ



 

Haber Merkezi

 

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası personeli bu yılda yine toplu halde 10 Kasım’da saat 09.05’te Atasının manevi huzurunda 5 dakika saygı duruşunda bulundu.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının her yıl gerçekleştirdiği saygı törenine Oda personelinin yanı sıra oda çevresindeki işyeri çalışanlarının da katılıyor.

Oda Başkanı Veysel Sarı’nın Mersin dışında olması nedeni ile katılamadığı 83. Yıl anma töreni saat dokuzu beş geçe siren sesinin duyulması ve Türk bayrağının yarıya indirilmesiyle birlikte oda personeli de Atasının manevi huzurunda 5 dakika saygı duruşunda bulundu

Ayrıca oda girişinde bulunan Atatürk büstü de sabahın erken saatlerinde çiçeklerle donatıldı ve Oda önünde gerçekleştirilen saygı duruşu daha sonra büst önünde de tekrarlandı.

Özel Kalem Müdürü Münir Gülerin önderlik yaptığı anma töreninde Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının bazı kadın personelin Atatürk’ün imzasını ve ölüm tarihin yazılı olduğu siyah tişörtlerle anma törenine katılmaları takdirle karşılandı. 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA