HUZURKENT’TE CENAZE KOYACAK YER KALMADI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

HUZURKENT’TE CENAZE KOYACAK YER KALMADI



 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Akdeniz ilçesi Huzurkent Mahallesi’nin bir türlü çözülemeyen mezarlık sorunu Akdeniz Belediyesi meclis gündeminde bir kez daha dile getirildi. Meclisin dilek ve temenniler bölümünde söz alan MHP’li meclis üyesi Tufan Nenni, konuyu 7 defa mecliste gündeme getirdiğini  bundan sonra ise getirmeyeceğini artık vebalinin işi çözmediğini söylediği kişilerin olacağını ifade etti.

Huzurkent’in bir mezarlık sorunu olduğunu ve bu işin çözülmesini istediklerini anlatan Nenni, “Akdeniz Belediye Başkanımız M. Mustafa Gültak ile bu konuyu konuştuğumuzda,

“Huzurkent’in hal yeri olarak ayrılmış 90 dönüm bir yeri var. Akdeniz Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasında mahkemelikti. Tufan bey, eğer ki Akdeniz Belediyesi kazanırsa Huzurkent halkını mağdur etmeyeceğim söz veriyorum. Büyükşehir ile anlaşıp gerekirse 20-30 dönümünü vereyim Huzurkent’in sorunu çözülsün” demişti. 26 Nisan’da bu 90 dönüm Huzurkent halkının öz malı olan yer Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. Rica ediyoruz bu iş uzadı” diye konuştu.

 

“SORUMLULUK BAŞKAN SEÇER VE CHP’YE OY VERENLERİNDİR”

Geçen hafta 6-7 tane cenazeleri olduğunu ancak mezarlıkta yer kalmadığı için sorun yaşadıklarını vurgulayan Nenni, “Huzurkent halkının kendi malı olan 90 dönüm Büyükşehir’e geçen yerden 20-25 dönüm mezarlık yeri verildiğinde en az 50 yıllık bir sorun çözülmüş olacak. Bugüne kadar ne yaptı isek olmadı. Şu saatten sonra Huzurken halkının malına konmuş olan Büyükşehir Belediyesi’ne sesleniyorum. CHP’ye oy vermiş arkadaşlara sesleniyorum. Ben bir MHP’li olarak Cumhur İttifakı üyesi olarak en az 20 defa bunun kahvehanelerde, şurada burada konuşmasını yaptım. Şu saatten sonra eğer mahkemeyi Akdeniz kazanmış olsa idi Mustafa Gültak Başkanım bize 15-20-30 dönüm yer verecekti. Sözünü vermişti. Şu anda Büyükşehir’e geçti. Kendi malımız olan, Büyükşehir’e geçmiş olan 90 dönüm yerine 25-30 dönümünün Huzurkent’e  mezar yeri olarak verilmesini ve bu konunun bir daha açılmamak üzere kapanmasını aksi takdirde şu saatten sonra mezarlık sorunu Vahap Seçer başkanımın ve Huzurkent’te CHP oy verenlerin sorumluluğudur. Ben bunun artık üzerini çiziyorum. Cumhur ittifakı olarak mahkemeyi kazansa idiniz zaten siz çözecektiniz. Ama bu saatten sonra bu vebal Vahap Seçer başkanımın ve CHP’ye ol verenlerindir. Bu böyle biline” ifadelerini kullandı.  

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA