BOZDOĞAN’IN ANKET ÖFKESİ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

BOZDOĞAN’IN ANKET ÖFKESİ



 

 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Meclis Toplantısı Eylül Ayı birinci oturumunun dilek ve temenniler bölümünde söz alan Haluk Bozdoğan vatandaştan gelen evraklara birim müdürlüklerinin verdiği cevaplarla ilgili anket sonucunu paylaştı. Özeleştiriye alınacak insan olmadığını bununla ilgili çalışmalar yaptırdığını anlatan Bozdoğan elinde evrakların bulunduğunu söyledi. Tarsus Belediyesi’nde 4 anket yapıldığını ifade eden Bozdoğan, “Bunların içinde müdürlüklere, hatta başkan yardımcılarına kadar anket çalışması yapıldı. Köylerde çalışma yapıldı. Şehir merkezinde yapıldı” dedi.  Anketlerden vatandaşlardan gelen evraklara yanıt verme kısmını paylaşan Bozdoğan, “Özel Kalem Müdürlüğü yüzde 100, Bilgi İşlem Müdürlüğü yüzde 100, Emlak İstimlak Müdürlüğü maalesef yüzde 0, Vatandaşlardan gelen evraklara yanıt vermede” şeklinde konuştu.

 

“VATANDAŞ YANIT İSTİYOR YANIT”

Belediye ekmek fırınında sonuçlanmamış 4 evrağın bulunduğunu anlatan Bozdoğan, “Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne 173 tane evrak gelmiş. 2 tanesine yanıt verilmiş. Yeni aldığım evrak. Başkan Yardımcıları da var listede. Mersin Büyükşehir ile ilgili gönderilen yazıda var. Kaç tanesine yanıt geldiği. Fen İşleri Müdürlüğü yüzde 29,63’te, 102 tane evrak gitmiş 32 tanesine yanıt verilmiş. Vatandaş yanıt istiyor ya yanıt. Bunu da mı esirgeyeceksiniz. Veteriner işleri müdürlüğü 89 evrakta 67 tanesine verilmiş yüzde 75.28. Park Bahçeler 58 evrakta 32 tanesini sonlandırabilmişler. Başarı oranı yüzde 55. Zabıta Müdürlüğü 54 evrakta 50, Başarı oranı yüzde 92.59. Basın yayın ve halkla ilişkiler 47 evrakta 47. Yanıtını tam verilmiş yüzde 100. Böyle gidiyor” ifadelerini kullandı.

 

“MECLİS ÜYESİ CEVAP İSTİYOR; ‘YAPTIK YAPTIK’ DİYE GEÇİŞTİRİLİYOR”

Belediyedeki bütün çalışmaların incelendiğini vurgulayan Bozdoğan, “Bunlar belediyeye gelen evraklara müdürlüklerden giden yanıtlar. İş bitirilme olayı. Ben belediyedeki çalışan arkadaşlarla gurur duyuyorum. Elbette onları her aşamada her koşulda korurum. Ama bir şeyleri yaparken buradaki meclis üyesi arkadaşın dediği gibi ‘başkan senin yolunu mu kesiyorlar’ dediler. Doğru değil mi? Meclis üyem bir evrak istiyor istediği evrakın yanıtı ki ‘yaptık yaptık’ diye geçiştiriliyor. Kaldı ki meclis üyesi. Hiç kimse bu belediyeye oturmaya kimse gelmesin. Hiç kimse ahkam kesmeye de gelmesin”dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA