BAŞKAN YILMAZ; "BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ" | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN YILMAZ; "BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ"



 

HABER MERKEZİ

 Başkan Yılmaz, Toroslar Belediyesi'nin Eylül ayı Meclis Toplantısı'nın açılış konuşmasına birlik ve beraberliğe vurgu yaparak başladı.

Ankara'da düzenlenen Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması'nda "Tekno Toroslar" Projesi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ödül aldıklarını belirten Başkan Yılmaz,  bu projenin ödülle taçlandırılmasına katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek; "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği'nin düzenlediği Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması'nda "Tekno Toroslar" Projemizle genç dostu belediye ödülünü aldık. Üzerinde çok çalıştığımız bir proje. Bu tür ödüller, bizi daha çok güçlendiriyor. Yeni çalışmalar yapmamıza vesile oluyor. Gözümüz sürekli ufuk çizgisinde. Amacımız, yeni teknolojiyi takip etmek ve gençlerimize sunmak. Bu konuda gençlerimizin ufkunu açabilirsek ne mutlu bize. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA