TARSUS TSO ‘DANIŞMANLIK MASASI’ KURULDU | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

TARSUS TSO ‘DANIŞMANLIK MASASI’ KURULDU



 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için hizmet çeşitliliğini artırmaya devam ederken bir dizi yeni uygulamayı da hayata geçiriyor. Üyelerinin işine yarayacak ve çalışmalarına yön verecek uygulamalardan biri Danışmanlık Masası. Bir diğer hizmet de Teşvik Robotu web platformu.

Tarsus TSO üyeleri için Danışmanlık Masası kurdu. Oda web sayfasında https://www.tarsustso.org.tr/danismanlik-masasi/ platformunu oluşturan Tarsus TSO, Danışmanlık Masası ile üyelerinin dış ticaret ve hedef pazar araştırmalarını, KOSGEB’in güncel destek ve projelerinden haberdar olmalarını, Oda hizmetleri ile ilgili bilgi taleplerini karşılamayı ve İŞKUR Hizmet Noktası aracılığıyla da istihdama yönelik merak ettikleri konuları cevaplamayı hedefliyor.

 

‘’YATIRIM TEŞVİKLERİNİ ÖĞREN’’

Üyelerine sunduğu hizmet sayısını ve çeşitliliği artırma hedefinde olan Tarsus TSO ayrıca

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yatırım teşviklerini gösteren ve hesaplayan bir web uygulaması olan Teşvik Robotu’nu platform oluşturarak kendi web sayfasında da (https://www.yatirimadestek.gov.tr/tesvik-robotu) üyelerinin hizmetine sundu. Üyeler yatırım konusunda bu platformdan destek alıp, stratejilerini bu doğrultuda oluşturabilecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA