ERTELENMEYEN ÇİFTÇİ BORÇLARI İÇİN SORU ÖNERGESİ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

ERTELENMEYEN ÇİFTÇİ BORÇLARI İÇİN SORU ÖNERGESİ



 

Haber Merkezi

 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mersin Milletvekili Rıdvan Turan, kuraklıktan dolayı ertelenmesi gerekirken icraya düşen çiftçi borçları için soru önergesi verdi.

 Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz aylarda kuraklıktan dolayı olumsuz etkilenen çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarının erteleneceğini müjde olarak verdiğini hatırlattı. Bu söz üzerine borçlu olan çiftçiler ödeyemediği borcunun ertelenmesini beklerken,borç yapılanması gerçekleşmeden birçok kişinin tekrardan takibe ve icraya düştüğünü anlatan Turan, “Borç yapılanması konusunda birçok çiftçi bırakın borcunu ödemeyi, borcunun 6 aylık faizini bile ödeyememektedir” dedi.

2021 Ocak ayından itibaren borcu yapılandırılan çiftçi sayısını yapılandırılan çiftçi borcunun ne kadar olduğunu soran Turan “Çiftçilerin Ziraat Bankasına olan borcu ne kadardır? Bu borcun ne kadarı yapılandırılmıştır?”dedi.

  

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA