OTOYOL İHALESİ YİNE ERTELENDİ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

OTOYOL İHALESİ YİNE ERTELENDİ



 

Haber Merkezi

Özellikle yazın çekilmez hale gelen Silifke-Mersin arasındaki trafiği rahatlatması için sabırsızlıkla beklenen Çeşmeli-Taşucu Otoyolunun ihalesi yine ertelenme ile gündeme geldi.

Karayolları Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yer alan duyurusuna göre, ''Yap-İşlet-Devret'' modeliyle yaptırılmak üzere ihaleye çıkılan, Çeşmeli Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi etaplarından biri olan Çeşmeli-Kızkalesi kesimi ihalesi bu defa 23 Eylül 2021 tarihine ertelendi.

Kentin doğudan batıya geçiş güzergâhındaki D400 karayolunun talebe karşılık vermemesi sonucu Çeşmeli’de sona eren otoban bağlantısının Taşucu’na kadar uzatılması yine vaatten öteye gitmedi. Geçen yıl Aralık ayında ihalesi yapılması gerekirken hiçbir firmanın teklif vermemesi üzerine akıbeti belirsiz bir hale gelen Çeşmeli– Taşucu Otoyol Projesi’nin ihalesi 13 Temmuz’a ertelenmişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin Resmi Gazetedeki ilanına göre bu defa Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi Projesi işinin ihale tarihi 17 Ağustos olarak değiştirilmişti. Mersin (Çeşmeli)- Taşucu otoyol ihalesi üçüncü kez ertelendi. İhale eğer yeni bir erteleme olmazsa 23 Eylül 2021 günü saat 10.30'da yapılacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA