DURAK TEKSTİL’DE MOBBİNG İDDİASI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

DURAK TEKSTİL’DE MOBBİNG İDDİASI



 

Haber Merkezi

 

Devrimci Tekstil İşçileri Sendikası (Dev- Tekstil) Çukurova Temsilciliği, Mersin Serbest Bölgesi’nde faaliyet gösteren Durak Tekstil işçilerinden mobbinge maruz kaldıklarına dair şikayet aldıklarını açıkladı.

Sendikadan yapılan açıklamada, “Durak Tekstil’de; baskı uyguluyor, işçilerin psikolojisini bozuyorlar. Haftanın 5 günü mesai yapıyorlar. İşçiler tazminat almadan işten çıksın diye bunu yapıyorlar.

Ayrıca Covid-19 ile mücadele sürecinde maske takan yok, kimsenin umurunda değil. Şu anda bile işyerinde Covid- 19 olan işçiler bulunmakta. Kimin hasta olduğu bilinmiyor. En azından herkes test yaptırıp gelmiş olsa işçilerin içi rahat edecek.

Şeflerin düşüncesi; ‘iş çıkışında nasıl çıkıyorsa çıksın, yeterki benim işim olsun’. Covid – 10’u düşünen yok. Şefler en ufak bir şeyde; ‘çalışmayan çıksın gitsin, evinde otursun’ diyorlar. Çalışanın bir işçinin ailesi Covid olmasına rağmen çalıştırmaya devam ettiler. En son akılları başlarına gelince ‘test yaptır, öyle gel’ dediler. Bunca işçinin hakkına giriyorlar” denildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA