MESKOP’TA BAŞKAN SARI GÜVEN TAZELEDİ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MESKOP’TA BAŞKAN SARI GÜVEN TAZELEDİ



 

 

Haber Merkezi

 

11 No’lu Mersin-Erdemli-Silifke Taşıyıcılar Kooperatifi’nin (MESKOP) Olağan Genel Kurulu Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda yapıldı.

Başkan Veysel Sarı’nın açılış konuşmasının ardından divan başkanlığına Cumali Aydoğdu getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet ve hesap raporlarını Başkan Veysel Sarı tarafından okundu. Raporların kongre üyelerinin tamamı tarafından ibra edilmesinden sonra yönetim ve denetim kurulu üyeliklerinin seçimlerine geçildi. Kongreye katılan üyelerden gelen talep üzerine yönetimde her hangi bir değişikliğe gidilmemesi istendi ve verilen önergenin oylanması sonucunda Veysel Sarı Başkanlığında oluşan yeni yönetim Halit Şimşek, Harun Sarı, Hanifi Cihan, Mustafa Darıcı, Eyüp Duran, Mustafa Demirbaş, Özcan Özer, Osman Barutçu’dan, denetim kurulu üyelikleri ise tekrar Erhan Kaya, Ali Şen ve Hasan Uyar’dan oluştu. MESKOP Genel Kurulu’nun ise bundan sonra 4 yılda bir yapılması kararlaştırıldı.

 

“KURALLARA UYMAYANLARIN İLİŞİGİ KESİLECEK”

Başkan Veysel Sarı yaptığı teşekkür ve kapanış konuşmasında şunları söyledi. “İşimiz olan yolcu taşımacılığı çok incelik ve hassasiyet isteyen bir iştir. Sizlerden özellikle isteğim, hedef kitlemiz olan yolcularımıza karşı olabildiğince kibar ve insani duygularla yaklaşmanızdır. Bunun içinde yolcularımızın ve sizlerin güvenliği için tüm araçlarımıza taktığımız kameralar aracılığı ile an be an izlenmekte olduğunuzu da unutmayınız. MESKOP olarak getirilen sistem ve etik kurallara uymayanların, yani kural dışı davranışlarda bulunanların bizimle ilişiği derhal kesilecektir. Bunun yanı sıra tüm araçlarımızın yönetmeliklere uygun hale getirilmesi için üyelerimizle olan iyi ilişkilerimizde artarak sürecektir. Yolcu, sürücü ve araçların güvenliği için yakın bir zamanda tüm araçlar "Araç Takip Sistemi” ile denetlenecektir.”

 

KAZALARDA MİNİBÜSLER 2. SIRADA

Ülkede meydana gelen trafik kazalarda minibüslerin 2. sırada olduğunu hatırlatan Sarı minibüsçü esnafına seslenerek “Sizlere güvenerek aracınıza misafir olan yolcularımızın ve  sizlerin can güvenliği için keskinlikle trafik kurallarına uyarak çok ama çok dikkatli olmalısınız” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA