ÖNEL’DEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

ÖNEL’DEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET



 

Haber Merkezi

 

Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yapılan olağan genel kurulunda bir hizmet dönemi için daha üyelerinden güven oyu olan Başkan Bünyamin Önel, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e genel kurullarını  katılımlarıyla onurlandırmasından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer,  ziyarette yaptığı konuşmada yapılan genel kurulda üyelerinden güven oyu alarak bir hizmet dönemi için daha göreve getirilen Bünyamin Önel ve ekibini tebrik ederek, nazik ziyaretle için teşekkürlerini iletti.

Mezitli EKK Başkanı Bünyamin Önel’ de Mersin’de esnaf sanatkarların zirve  kuruluşu olan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e  genel kurullarını katılımlarıyla onurlandırmalarından dolayı teşekkürlerini iletti .

Başkan Önel’e ziyaretinde Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köç, Mezitli Koop Başkanı Ahmet Özel, Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kocaoğlu, Yağmur Taksi Durağı Başkanı Gökhan Mete eşlik etti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA