“BİZİM İÇİN ÖNCELİKLİ OLAN AVUKAT VE MESLEĞİMİZDİR” | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

“BİZİM İÇİN ÖNCELİKLİ OLAN AVUKAT VE MESLEĞİMİZDİR”



 

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu stajyer avukatları Rukiye Kumalar, Oğulcan Küçük ve Kerem Küçük, Adliye içerisindeki Baro Odasında düzenlenen yemin töreninde cübbe giyerek, avukatlık mesleğine resmi adımı attılar.

Törende konuşan Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir, “Mesleğin icrası ve itibarı gün geçtikçe daha kötü bir hal almakta, özellikle meslektaşlarına yönelik şiddet olayları artarak devam etmektedir. Bugün yine İskenderun’da bir meslektaşımız haciz mahallinde darp eylemine maruz kalmıştır. Bizlerin barolar olarak asıl yapmamız gereken; meslek sorunlarına yönelmek, meslektaşlar için daha kalıcı, daha çözüm odaklı uygulamaların sağlanmasına yönelik çalışmalar yapmaktır. Maalesef hem ekonomik anlamda, hem de itibar anlamında mesleğimiz çok yara almış durumdadır. Umarız tüm barolar, bunun en kısa zamanda farkına varır ve mesleğe, meslektaşa yönelik daha kalıcı, çözüm odaklı çalışmalar yapmaya gayret ederler. Barolar tabiki mesleğimizin yanında bireylerin, toplumun haklarıyla ilgili çalışmalar yapmakla da görevlidir. Ama önceliğimizin avukatlar ve mesleğimiz olduğunu düşünüyoruz. Mersin Barosu olarak, sizlerle birlikte öncü ve örnek çalışmalar yapacağımıza inanıyor, ilk adımı atan meslektaşlarımıza, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA