“POLİSİN BAŞARISI VATANDAŞIN GÜVENİ İLE DOĞRU ORANTILI” | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

“POLİSİN BAŞARISI VATANDAŞIN GÜVENİ İLE DOĞRU ORANTILI”



 

Haber Merkezi

 

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Mersin’den İzmir Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Şahne, kentten ayrılmadan önce bir veda mesajı yayınladı.

Mersin’de 28 Ekim 2016 tarihinde göreve başladığını anımsatan Şahne, “06 Temmuz 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararı ile İzmir Emniyet Müdürü olarak atanmamdan dolayı bugün itibari ile veda ediyorum. Mersinde göreve başladığımız ilk andan itibaren vatandaşımızın huzurunun bizim huzurumuz olduğunu aklımızdan çıkarmadık. İnsan haklarına saygıyı ve vatandaş memnuniyetini esas alarak yüksek sorumluluk bilinciyle her birimdeki personelimizle birlikte üstün gayret ve özveriyle görev yaptık. Suç ve suçlularla mücadelede en büyük destekçimiz siz değerli Mersin halkı olmuştur. Sizlerin düşüncelerine kulak vererek ve sizden aldığımız güç ile daha güvenli ve daha huzurlu bir Mersin için çalıştık. Tüm vatandaşlarımız bilmelidir ki; polisin başarısı vatandaşlarımızın polise duyduğu güvenle doğru orantılıdır. Vatandaşlarından destek görmeyen hiçbir güvenlik biriminin başarılı olması düşünülemez.

Görev yaptığım süre içerisinde bana ve teşkilatımıza vermiş olduğunuz destek, sevgi ve güvenle, Mersin’imizin çok daha güvenli bir huzur kenti haline gelmesinde hep birlikte önemli katkılar sağladığımıza inanıyorum. Eşsiz güzelliği, tarihi dokusu ve gönlü güzel insanıyla birçok medeniyeti içinde barındıran bu şehre en kalbi duygu ve iyi dileklerimle veda ederken, görevim süresince maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanımız sayın Lütfi Elvan, sayın Valimiz Ali İhsan Su ile ilimizin değerli protokolüne yerel yönetimlerimize, sivil toplum kuruluşlarına ve değerli Mersin halkına, Türk Polis Teşkilatı ve şahsım adına şükranlarımı arz eder, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anarken; hepinize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA