GÖRÜNMEZ ADAMLAR ORTAYA ÇIKTI! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

GÖRÜNMEZ ADAMLAR ORTAYA ÇIKTI!



 

En son 2019 yılında kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün gece bir dizi temasta bulunmak üzere Mersin’e geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile İl Başkan Adil Aktay’ın, milletvekillerinden belediye başkanlarına, parti tabanından özellikle de parti içi muhalefete hemen hemen her kesim ile yaşadığı husumet nedeniyle sık sık gerilimlerle gündeme gelen Mersin’e kurmayları ile çıkarma yapan Kılıçdaroğlu, “Birliktelik” mesajı vermeye çalıştı.

 

ZABITA ETTEN DUVAR ÖRDÜ

Öte yandan son yıllarda Mersin’de ‘görünmez adamlar’ olarak anılan Büyükşehir Zabıta Ekipleri, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun kente gelişi ile adeta sokaklara döküldü!

Bünyesinde yaklaşık 250 kişi bulunan ve ek olarak 250 kişilik de özel güvenlik ordusuna sahip olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Kılıçdaroğlu’nun geçeceği güzergahlarda araçları ile adeta etten duvar ördü.

 

ZABITA GÖREN VATANDAŞ ŞAŞIRDI

Mersin caddelerinde yoğun zabıta varlığı gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi. İşgal altındaki kaldırım ve caddeler sık sık eleştiri konusu olurken işlem yapmaktan kaçınan ve adeta görünmez olan zabıtaların yoğunluğu,  “Görünmez adamlar ortaya çıktı!” yorumlarına neden oldu. 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA