HATUN KOÇ DAVASINDA GÖZLER MAHKEMEDE | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

HATUN KOÇ DAVASINDA GÖZLER MAHKEMEDE



 

Haber Merkezi

 

Mersin’de eski eşi Hatun Koç’u (28) sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak sakat kalmasına neden olan Özkan Yarbi’nin (35) alacağı ceza için gözler Mersin 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ne çevrildi. 15 Haziran’da görülen son duruşmada mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı sanık Yarbi için kasten öldürmeye teşebbüsten ceza istemişti. Duruşmaya SEGBİS ile katılan ve mütaalayı kabul etmeyen Yarbi ise tutuksuz yargılanma talep etmişti. Yarbi “Eski eşimi hiçbir zaman öldürmeyi düşünmedim. Eğer dışarı çıkarsam hiçbir şeklide onunla uğraşmayacağım, karışmayacağım. Uzun zamandır ceza evindeyim. Tahliyemi istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

6 Temmuz 2021 Saat 14:20’de görülecek duruşmada mahkemenin kararını açıklaması bekleniyor.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Mersin’de 27 Mayıs 2019’da,  Özkan Yarbi, 2014 yılında boşandığı Hatun Koç ve kızıyla buluşmak istediğini söyleyerek bir araya gelmiş ve barışma talebini reddeden Hatun Koç’a 4 el ateş ederek av tüfeğiyle ayaklarından vurmuştu. Silah tutukluk yapınca iki kurşunun sekmesi sayesinde büyük bir şans eseri hayatta kalan Hatun Koç, topuğundan ve bacağından yaralanmıştı. Bir dizi operasyon geçiren Hatun Koç’un sakat kalmıştı. Hatun Koç’u öldürmek amacıyla 4 el ateş etmiş olmasına rağmen fail Özkan Yarbi; sadece “kasten yaralamadan” yargılanmış, dava dosyası istinaf mahkemesine gittikten ve bozulduktan sonra “öldürmeye teşebbüs”ten yargılanmaya başlanabilmişti. Yarbi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA