DRAGON ÇAYI İÇİN HAREKETE GEÇİN! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

DRAGON ÇAYI İÇİN HAREKETE GEÇİN!



 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Anamur İlçesindeki Dragon Çayı kirlilik tehdidi ile karşı karşıya. Anamur Çevre Platformu, Dragon Çayı’nın endüstriyel atık, lağım boşaltma, çöp dökme ve yakma alanı olarak ilan edildiğini öne sürdü. Platformun sosyal medya hesabından Dragon Çayı kenarında yakılan çöplerin fotoğrafları paylaşılarak, daha önce deniz kıyısındaki bir uçuruma, sonrasında Kaş Yaylası’na dökülen çöplerin şimdi Dragon Çayı’nın kıyısına döküldüğü ve delil bırakmamak için yakıldığı önü sürüldü.

Yakılan çöplerden ve plastiklerden yayılan kimyasal kirliliği hesaba katmayan hangi kurum ya da kişi ise o kurum ve kişi hakkında buradan suç duyurusunda bulunulduğu ifade edilirken yetkililer göreve davet edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu memlekete sahip çıkacak  yetkililer mutlaka olmalı. Her kimse o yetkililer, seralardan yayılan kimyasalların üstüne bir de bu çöplerin yakılması ile ortaya çıkan kimyasal gazları solutmasınlar, toprağa ve yer altı sularına karışan zehirlerle kirlenmiş suyu içirtmesinler bizlere.  Epey süredir işlenmekte olan bu suçu durdurarak, çevre kirliliğini yaratanlar hakkında işlem yapanlara minnet duyacağımız bilinmelidir.”

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA