SKANDAL İDDİALAR! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

SKANDAL İDDİALAR!



 

Haber Merkezi

 

AKP Mersin İl başkanlığı hakkında skandal iddialar ortaya atıldı! ‘Reisin Fedaileri’ isimli bir mail adresi kongre süreci yaklaşırken Mersinli AKP’liler hakkında cinsel tacizden ranta çok büyük iddialar ortaya attı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ömerleri, Ayşeleri bulun” talimatının ardından 25 Ocak’ta yapılacak olan kongreye hazırlanan AKP Mersin Teşkilatı, ortaya atılan skandal iddialar ile sarsıldı.

Reisin Fedaileri isimli bir mail hesabı, teşkilatta yaşanılanların AKP’ye ve Cumhurbaşkanı’na zarar verdiği için ifşa ettiklerini savundu.

Skandallara karışan isimlerin kongrede tekrar yönetim listelerinde yer alması halinde bütün iddialarına ilişkin belgeleri kamuoyu paylaşacağını duyuran Reisin Fedaileri isimli grup, şu iddialarda bulundu: “Kongre sürecine girdik. Genel başkanımız ‘Ömerleri, Ayşeleri, bulun’ dedi. Siz kimleri yönetimlere alıyorsunuz. Bu açıklamalarım umarım size ders olur düzeltmek için 4 gününüz var.

 

CİNSEL SALDIRI İDDİASI!

A. K. partide varlığı yok ama mersinde üzerinde varlığı kesinlikle yok sayılamaz iş görüşmelerine gelen iş ihtiyacı olan kişilere yaptığı cinsel taciz mi dersiniz, insanların evlerinin önüne gidip evlerinin önünden yaptığı taciz mi dersiniz. Hatta da işe aldığı öğretmenle cinsel ilişkiye girip daha sonra onu işsiz bırakması mı dersiniz ve yine aynı öğretmeni A.K.’nin yeğeniyle cinsel ilişkiye girmek zorunda bırakılması mı dersiniz. Bu öğretmenin kurum müdürünün yeğeni olduğu ve bilginin size verildiği halde ilgilenmediğiniz doğru mu?

Yine bu K.’nin üniversite caddesinde meşhur günlük kiralık evlerde seks alemleri yaptığını biliyor muydunuz? Yine aynı kişinin medikal işlerle uğraşıp il sağlık müdür yardımcısına topuk iğnesi ve medikal malzeme alması konusunda baskı yaptığı doğru mu?

Biz cevap verelim önce yukarıda yazılan her şey kelimesi kelimesine doğru yalan derseniz. Kurum müdürünün isminden başlayarak ki biz bunu istemiyiz tek tek her şeyi paylaşırız.

Gelelim diğer isme A. G.’ye teşkilata çeki düzen vermeye Sekreteriniz b..... den başlamış. Sekreterinizle olan cinsel ilişkisini belgeleyen görüntü ve whatsapp yazışmaları elimizde yalan derseniz bir sonraki e-mail de onu da açıklarız. Aynı zamanda Bay G. masum sevimli ile ortak iş yaptığı sorunlu sıkıntılı davalarda il başkanının da desteğiyle hakimlere yönlendirme yaparak yüksek rakamlara davalar aldığını da biliyoruz. Küçük ortak meclis üyesi İ. Y.’den bahsetmiyorum. Bunlardan bilginiz var mı? Yine biz cevaplayalım var

M. O. partinin komisyoncusu aynı zamanda A. G.’nin ortağı dediysek iş ortağı değil gönül ortağı sekreteriniz b..... ile birlikte cinsel ilişkisi olan diğer yardımcınız. Alkol alır küfür eder hakaret eder bürokratları ezer ve arkasını M. K.’ye verir. Her şeyin üstü kapatılır.

 

BAŞ HIRSIZ SUÇLAMASI

K. P. partinin baş hırsızlarından il binasının taşınma işlerinde partiye atığı kazıktan tutunda partinin ihale işleri harcama işlerine kadar her satın almayı M. Y. aracılığıyla istediği kişilere işverenler. İŞKUR binası taşınma olayındaki payını da unutmak imkansız bakan vekil yalakası halkı aşağılayan bağıran hor gören insanları dışlıyor. Bundan da mı haberiniz yok?

M. Y., esnafı mağdur eden borcunu namusu bilmeyen aldığı şirketin bile parasına çöken kul hakkı yiyen bir gamsız. FETÖ’den kaçıp giden iş adamlarının vekaletini ve mal takip işlerini yapan gayrimenkullerini yöneten aynı zamanda partinin muhasebe işlerinden sorumlu olduğu için partinin parasını çarçur eden dava düşmanı bir adam. Bundan da mı haberiniz yok?

A. M. partinin kumpas ve kaos yönetiminden sorumlu. Aylar içten içe sizi oydu E. C. ile ikisine söz geçiremediniz. A. M. partideki bütün kumpasların arkasında o var. Bilmiyor muydunuz?

Bunlar mı Ömerler, Ayşeler?

Bir ilçenizde ilçe yöneticiniz ile kadın kolları başkanı ile ilişki yaşadı diye 2 tarafa da gereğini yaptınız teşekkür ederiz. Liste dışı kaldılar. Şimdi aynı hassasiyeti bu kişiler içinde bekliyoruz. Bu arkadaşlar kongre listenizde olmakla beraber yönetim listenizi de yaptığı doğru mu?

 

İSİMLER KONGRE LİSTESİNDE OLURSA KANITLAR SUNULACAK!

Eğer bu arkadaşlar kongre listenizde olursa kongre listesini açıkladığınız dakika bizde basına bu yazılanların detaylarını servis ederiz. O zaman kim tacizci kim kumpasçı kim ihaleci herkes görür.

Bu kamuoyuna ilk açıklamamız eğer bu durumlar düzeltilmezse ikinci açıklamamızda ispatlı olarak yapacağız ki biz bunu asla yapmak istemeyiz. Aylarca arkadaşlarımız gerek yazılı gerek sözlü gerek sosyal medyada aylarca size uyarılarda bulunduk dinlemediniz. Bunu reise yapmanıza asla izin vermeyeceğiz.

Değerli arkadaşlar amacımız adaletin yerini bulması haksızlıklara susmamak başkalarına tacizci derken bu ahlaksız kadar kişilerin bir siyasi partide olması topluma yakın olması doğru değildir. Birçoğunuz bu yazıyı yayınlamasa da biz görevimizi yaptık. Bu yazılanların hepsi doğrudur. Eminim ki bunu yayınlayacak yürekli adalet isteyen kişiler olacaktır.”

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA